Salarisadministratie Eindhoven - Hilvarenbeek

Misschien is het beroep van salarisadministrateur wel het meest onderschatte in Nederland. Tenslotte hebben wij een enorm complexe regelgeving op dat gebied. Daarbij willen diverse instanties ook nog geïnformeerd worden over hetgeen er zich in dat deel van je boekhouding afspeelt. Niet alleen de belastingdienst en de bedrijfsvereniging willen jaaroverzichten van salaris zien, vaak zijn er ook nog andere instanties die snel en volgens hun wensen informatie eisen, denk maar aan het pensioenfonds of de verzekering op dat gebied. De salarisadministratie moet dus zo ingericht zijn dat die gegevens zonder problemen kunnen worden opgeleverd.

Salarisadministratie op peil houden

Als ondernemer wil je dat enerzijds jouw personeel krijgt waar het recht op heeft en anderzijds ook profiteren van subsidies en andere voordelen op dit gebied. Voor de berekening van het salaris zijn diverse software pakketten beschikbaar, maar hoe geavanceerd deze ook zijn ingericht, zonder een gedegen kennis van de regelgeving is het bijna ondoenlijk om daarmee de salarisadministratie op peil te houden. Tevens zijn de belastingdienst, bedrijfsverenigingen en loontechnische diensten ook niet mals als ondernemers per abuis foutjes maken op dit gebied.

Salarisadministratie is lastiger dan je denkt

Veel ondernemers beseffen niet dat boetes en naheffingen snel kunnen oplopen, omdat die zowel voor de belasting als de sociale premies worden opgelegd voor hetzelfde feit. En zelfs als je deze instanties tevreden kan stellen, loop je nog het risico door de vakbond op de vingers te worden getikt als niet alle regeltjes in de cao worden nageleefd. Het berekenen van een salaris van bruto naar netto is geen eenvoudige klus, dat zul jij als werkgever ongetwijfeld weten.

Flexibele salarisadministratie

Salarisadministratie Eindhoven - Hilvarenbeek van het OAMKB concept heeft ervaren mensen in dienst die je ook deze zorg uit handen kunnen nemen. Natuurlijk bieden we op dit gebied eveneens ondersteuning op een wijze waarop jij dat wenst. Ook hier is flexibiliteit een mogelijkheid om ons precies te laten doen wat jij van ons verwacht. Daardoor houd je invloed op het kostenplaatje en voorkom je frustratie achteraf. Uiteraard is het ook een groot voordeel dat salarisadministratie Eindhoven - Hilvarenbeek geïntegreerd kan worden in de online boekhouding bij OAMKB, maar ook dat is geen noodzaak.

 

 

 

 

Nu meer weten!