Ons verhaal

OAMKB Eindhoven - Hilvarenbeek houdt graag rekening met de wensen van de ondernemer en werkt daarom graag met de innovatieve online software die daarbij past. Voor iedere ZZP’er of ondernemer met personeel, voor iedereen hebben we de juiste oplossing. Of je nu branchegericht werkt, verschillende vestigingen moet managen of een samenwerkingsverband met meerdere partners hebt, wij hebben altijd een oplossing op maat.


Werk je als ondernemer ook graag zo weinig mogelijk papier en heb je alles het liefst centraal, zoals bijvoorbeeld speciaal een e-mailadres voor leveranciers of een directe koppeling met Dropbox? Dan is Yuki dé beste en meest innovatieve oplossing.

Wanneer je als ondernemer ruime managementinformatie nodig hebt of te maken hebt met een verdeling van bevoegdheden en verantwoordelijkheden, dan is Exact online voor jou de beste oplossing.

Of vind je management informatie en het maken van prognoses op de korte en lange termijn noodzakelijk? In dat geval kun je heel goed Visionplanner gebruiken.

Voor elke ondernemer of onderneming is er een online softwarepakket dat aansluit op de eisen en wensen. Daarnaast kun je gebruik maken van onze deskundigheid van de wetgeving, met een team van diverse disciplines, voor een optimale samenwerking.
 

 

              

 

Je hoeft niet zelf met de bedragen te stoeien
laat ons de voordeligste combi voor je berekenen