Crowdfunding bij OAMKB

Bij OAMKB zijn we trots op onze kennis op het gebied van crowdfunding en stellen ook die expertise graag ter beschikking aan onze klanten. Uit eerdere ervaringen is gebleken dat crowdfunding een uitstekend alternatief vormt voor financiering op de traditionele wijze, zeker in tijden dat banken huiverig zijn om leningen te verstrekken aan het mkb.

Crowdfunding campagne zonder misverstanden

Er bestaan ons inziens nog steeds veel misverstanden over crowdfunding. De belangrijkste is misschien wel dat er erg lang moet worden gewacht totdat er enige zekerheid bestaat of een campagne succesvol is. Vaak is echter een periode van drie weken al genoeg om daarover uitsluitsel te kunnen geven.

Crowdfunding is transparant

Ook is men vaak terughoudend om de gegevens over de bedrijfsplannen online te moeten verstrekken, zodat iedereen er kennis van kan nemen in plaats dat het in het archief van een bank verdwijnt, maar juist deze manier van presenteren, geeft de ondernemer ook meer zekerheid dat zijn plannen een groter publiek aanspreken. Tenslotte zullen durfinvesteerders alleen maar bereid zijn om geld te steken in jouw bedrijf als je hen voldoende kunt overtuigen van jouw plannen, maar bij een goede campagne is het ook niet noodzakelijk om bedrijfsgegevens te verstrekken die je niet wilt delen. Daarvoor is het van belang een ervaren deskundige in de arm te nemen en die kan OAMKB je bieden.

Crowdfunding aanvraag bekend maken bij het publiek

Belangrijk is ook dat jij zelf kunt bijdragen aan het succes van een campagne door er ruchtbaarheid aan te geven binnen de familie en kennissenkring. Op deze manier kan de interesse in een campagne heel snel toenemen door mond tot mond reclame. Kortom, wij zijn een uitgesproken fan van crowdfunding en zowel ons administratiekantoor in Eindhoven - Hilvarenbeek als onze vestiging in Eindhoven - Hilvarenbeek willen graag met jou ons tien-stappenplan doornemen indien jij op dit moment een financieringsbehoefte hebt die op deze moderne manier zou kunnen worden ingevuld.

Crowdfunding als nieuwe vorm van financiering

Bedragen boven de €1 miljoen zijn tot dusverre nog niet gehaald via crowdfunding. Het lijkt juist ook daardoor een tool die specifiek geschikt is voor het mkb en het aantal serieuze platforms neemt nog steeds toe. Laat deze vorm van financiering niet liggen vanwege onvoldoende bekendheid met het fenomeen.

Neem contact met ons op voor meer informatie of probeer onze dienstverlening zelf uit. Natuurlijk is het ook mogelijk om geheel vrijblijvend een offerte op te vragen voor een van onze diensten.

Graag tot ziens bij OAMKB Eindhoven - Hilvarenbeek!

Hoe werkt crowdfunding bij OAMKB?