Bedrijfsadvies op maat


Het economisch proces is een golfbeweging en niemand weet op welk punt van de golf we vandaag zitten. Dat zal ook gelden voor jouw onderneming. Natuurlijk is een zekere mate van onzekerheid nu eenmaal net zo'n vaststaand feit als het lopen van risico bij het ondernemen. Maar ben jij nu ook niet nieuwsgierig hoe een ander met een objectieve blik aankijkt tegen het reilen en zeilen van jouw bedrijf? Of zijn er op dit moment ook vraagstukken waarmee je worstelt en zou je graag daarover met iemand van gedachten wisselen die ook jouw taal spreekt en beschikt over de kennis op basis van harde cijfers? Bij jouw accountantskantoor Eindhoven - Hilvarenbeek kan je op beide vlakken via het OAMKB concept een goed advies verwachten tegen een goede prijs.

Bedrijfsadvies op basis van ambities

Heb jij een voorstelling hoe jouw bedrijf er over tien jaar uit moet zien of wil je op dat moment al iets heel anders doen dan ondernemen? Zowel voor de dagelijkse gang van zaken als voor de verre toekomst is het van belang om de vinger aan de pols te houden. Wat zijn de mogelijkheden bij verkoop van je bedrijf in de huidige markt of denk je na over bedrijfsopvolging en wil je dat in het juiste vat gieten? Dat zijn vragen die iedere ondernemer zich af en toe moet stellen.

OAMKB Eindhoven - Hilvarenbeek helpt je met het maken van keuzes

Uit de praktijk weten we dat ondernemers dan vaak besluiten om dat soort vraagstukken weer op de lange baan te schuiven, hoewel ze weten dat dit niet de juiste weg is. Dat zijn echter precies de kwesties waarbij wij graag met je mee willen denken via ons concept, maar dan wel op een manier die jou ook wat oplevert. Ook voor de korte termijn zijn we er voor jou. Dan kan gelden voor een investering waar de financiële onderbouwing voor moet worden gemaakt tot het berekenen van kostprijzen of het beoordelen van je huidige kostenstructuur.

Een bedrijfsadvies op maat is wat wij willen bieden, ook als de zaak er soms ontzettend complex lijkt uit te zien. Neem gerust contact met ons op om hier eens verder over te praten.

 

 

Nu meer weten!