Accountancy op aanvraag

Als ondernemer kun je nu eenmaal niet zonder diensten op het gebied van accountancy. Soms zal het een verplichte accountantsverklaring zijn die je nodig hebt in het kader van de bedrijfsvoering. Met name de overheid stelt op dat gebied steeds vaker die voorwaarde. Ook voor een verklaring verzekerd belang moet je steeds vaker een accountantsverklaring toevoegen.

Accountancy expertise in huis

Ook het beoordelen of samenstellen van de jaarrekening is echter iets waar het beroep van accountant op is gebaseerd. Wij kunnen je hierbij uiteraard van dienst zijn. Af en toe zullen we daarbij gebruik maken van een accountantskantoor dat de expertise in huis heeft om deze verklaringen af te geven, maar het belangrijkste is dat je van ons mag verwachten dat je waar krijgt voor je geld.

Accountant Eindhoven - Hilvarenbeek voor nieuwe plannen

Wij hebben gemerkt dat het vaak de grootste frustratie is bij ondernemers dat accountants niet echt lijken te reageren op de wensen van hun klant als het gaat om het maken van een plan, waarbij zij juist hun meerwaarde kunnen bewijzen. Als jij een (nieuw) ondernemingsplan nodig hebt, wil je ook een eindproduct zien waar jij iets aan hebt. Op een duur rapport dat daarna in het archief verdwijnt, zit geen enkele ondernemer te wachten, maar als jij het archief doorneemt, liggen daar dan ook goedbedoelde plannen stof te vergaren? Wij zijn ervan overtuigd dat het het mogelijk is om samen met jou die plannen op te stellen die ook zinvol zijn en waarbij je krijgt waarvoor je betaalt.

Accountantskantoor Eindhoven - Hilvarenbeek helpt je ook met bedrijfsopvolging

Een zaak waar weinig ondernemers over lijken te willen nadenken is de bedrijfsopvolging, hoewel ze ook wel beseffen dat dit iets is wat echt niet tot het laatste moment kan blijven liggen. Bij een goed opgesteld plan dient rekening te worden gehouden met zowel financiële, belastingtechnische als juridische aspecten. De grote kracht van OAMKB ligt erin dat ze deze zaken kunnen combineren door de unieke samenwerking met andere specialisten. Ook in dit geval zullen we luisteren naar jouw wensen en samen met jou tot een advies komen waar jij echt je voordeel mee kan behalen. Wij zijn ondernemers, net als jij. Neem gerust contact met ons op om meer te horen over wat wij voor jou kunnen betekenen.
  

Nu meer weten!